søndag 23. januar 2011

lat helg

En veldig slapp og lat helg er ved veis ende:) Ida har vært sjefen her, så vi har kost oss masse. Kino i går. Såg "To på rømmen" eller "Tangled" som den heter originalt.
Kjempeartig film! Ungene synes(og jeg forsåvidt;)) 3D er såååå artig!! 
Da vi kom hjem fra kinoen gikk jeg igang med pussemaskina. Nå sparkles det, og jeg gleder meg til siste pussing og tapetlegging!:D Er såååå spent!! Hva om det ikke blir bra?? Heldigvis lett å fjerne igjen da;) Men, jeg håper og tror det blir veeldig bra 8-) Synes til tider det kan være veldig vanskelig å stole på min egen smak...da jeg ikke nødvendigvis liker det alle andre liker..men, jeg er blitt flinkere, er jo jeg(og familien min) som skal bo her;) Må vel slutte å være så opptatt av hva andre syns;)

Håper at nye bilder kommer i morgen;) Da vegger MED tapet! SPANANDE!!

4 kommentarer:

 1. Så enig med deg ! Man må ikke tenke på hva nabon liker, ta det du syns er best ;) Det er tøft å ikke være A4syns jeg ;) Takk for hyggelig kommentar på bloggen min .
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Det gjenstår for meg å se en 3D-film, men gutta mine har vært på kino med bestefar og prøvd denne varianten.
  Lampene i innlegget under; Mhy og Flowerpot kikker jeg også på for tiden. Trenger en lampe i et vindu og jeg elsker disse to.Spørs om det ikke blir Flowerpot her for den finnes i så mange flere farge-varianter.
  Tusen takk for hilsen på bloggen min. Ha en finfin ny uke!
  Stor hilsen fra kaspara

  SvarSlett
 3. SV: men sånn kan du da lage :) jeg lager 2 ruter på en episode av Heroes ;) Kan lære deg <3

  SvarSlett