søndag 10. april 2011

Kosehelg!:)

Denne helga har, som alle andre, gått veldig fort!:)
Dette har vært ei spesielt koselig helg! I går formiddag fikk vi besøk av verdens beste Sigyn og hennes søte små. Dagen ble fylt med barnelatter og 2 fnisende mødre;) Storkosa oss!
Det ble masse godter, vin, oster, scampi, potetgull, kaffe, grøt, brus, sjokomelk og brødskiver med nugatti;)

Fikk endel tips og hjelp på interiørfronten også, så den nye klokka ble flytta og den gamle tallerkenhylla mi ble hengt opp!:D

Mmmmm..nam! Eeeelsker blåmuggost! Dess blåere dess bedre 8-) Og jeg likte ikke sånn ost for litt over 1 år siden ;) Nå får jeg ikke nok av det...mulig jeg snart kjøper inn den på tube;)


Her er da hylla som har stått i kjelleren de siste 3,5 år....og som ikke har vært brukt på ca 15 år..;)
Synes faktisk ikke det gjør noe om denne hylle er trehvit/luta. Fant ut at jeg likte den som den var:) Kan jo hende den blir malt etterhvert, men for nå forblir den sånn:)

Kjøkkenklokka mi ble plutselig stueklokka ;) Fargen ble mye finere på hvit bakgrunn og synes klokka passa perfekt under de hyllene.


Nå sover kidsa utslitt etter ei flott helg!:) Jeg skal se om jeg finner en film jeg kan se(sove til;)) også blir det vel natta på meg også:)

Ønsker alle en god natt og håper dere alle har ei fantastisk uke i vente!

Klem:)

3 kommentarer:

 1. Uten mat og drikke, duger helten ikke :) Her har det også vært mye helgekos med fredagskveld hos venner og pizzakos hjemme i går. Så Julie & Julia i går kveld - og den handlet også om mat :)

  Hm - jeg har akkurat de to Rice-koppene i gult og grønt som du har stablet. De kan jeg jo bruke til påskepynt :)

  Ha en fin uke!
  Moccamamma :)

  SvarSlett
 2. Så trivelig med venninnehelg med Sigyn! Gøy med litt om-møblering og påskepynting. Selv har jeg for lengs hengt opp papirpåskepynt fra Indiska i stuevinduet mitt.

  Ja, jeg savnet dere på bloggetreffet, men det blir sikkert flere treff:-) Kjempeartig gjeng! Etter påske kan vi jo ta et bloggetreff vi tre!

  Ha en finfin uke!

  SvarSlett
 3. du har hatt ei fin helg, skjønner jeg:) Den hylla er superfin, mal den når du føler for det eller la det være:)
  Enig med Maratonjenta, bloggtreffet var trivelig og artig:)
  Trine:)

  SvarSlett