mandag 6. juni 2011

En utrolig flott lang helg er over!:)

På fredag hadde vi besøk av Linda og hennes skjønne små:) Vi koste oss med meksikansk kyllingsuppe, kaffe og Non Stop!

På lørdag kjørte vi til Inderøy og besøkte Marens Bakeri. En vannvittig lekker kafe! Digger interiør og fargevalg! Og så har de den beste latten jeg har smakt, og selvfølgelig is fra Gangstad og masse annet kortreist snadder på menyen;)


Inderøya er en utrolig vakker plass! Skal jeg noen gang ha hytte, blir det her:)

På badefronten er vi i full gang:) Skal på IKEA en dag denne uka for å hente innredningen:) De har den jo helt sikkert ikke på lager, så det blir sikkert 2-3 turer før jeg har henta alt ;)

Var en tur på Bruktbo på Mule i dag, men de hadde ingenting jeg umiddelbart falt for. Nå hadde jeg heeelt sikkert funnet noe om f.eks sigyn hadde vært med meg, da jeg trenger hjelp til å "se";)
Så en lekker skjenk, men har jo ikke plass...SUKK!

Håper dere alle har en strålende dag!

Klem fra AK!
2 kommentarer:

 1. Oi, så skummelt!! Jeg var på Marens bakeri forrige helg og tok akkurat samme bilde som du la ut! tror vi må ta det minibloggetreffet snart, vi har da veldig samme smak:-) Du kommer til å le når du ser innlegget mitt... Snakk om small world! Jeg elsker også Inderøya!

  Er det Linda hun heter, hadde jeg treft henne hadde jeg kalt henne Sigyn! Nei, som sagt! På tide med et Verdalstreff! Jeg skal på Glansdagen, noen av dere som skal dit?

  Ha en finfin solfylt dag! Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 2. Inderøy er et vakkert sted , men jeg har aldri stoppet der . Kan du fatte , ser nå at vi må legge inn et stopp der ;) Takk for tips :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett