søndag 30. januar 2011

BAD:)

Da er tiden kommet for litt baderomsplanlegging. Har venta i over 3 år på å få pussa opp det som MÅ være Norges styggeste bad;) Litt sees i bakgrunnen av profilbilde mitt...usj!
Blir plater på veggene. Sånne panel fra Fibotrespo med flislook. På gulvet blir det svart eller gråish belegg, da jeg ikke klarer å gå på flis(AU). Også blir det dusjkabinett, da jeg føler det er tryggest med tanke på vannskader.
Platene ligger i garasjen, så det er bare å sette igang:)
Jeg tenker jeg tar igjen for platene og belegget med litt snertent tilbehør;)
Armatur har jeg kjøpt og det ligger i eska si i kjelleren å venter spent;)

DIGGER VOLA!! Og så glad som jeg er i farger, så MÅ jeg ha et sånt;) Tenker å kombinere med grønne Dear Deer kroker til å henge smykker og stuff på over vasken.

På en vegg blir det sånne

De ligger også å venter på at ting skal skje;)

Innkjøpt er også denne, som for tiden ligger henslengt på mitt kjøkkengulv
Innredning og speil er det store spørsmålstegnet...her er jeg veeeldig usikker! Tror ikke jeg vil ha noe helt nytt..OM jeg skal ha nytt tenker litt på kjøkkenskap fra IKEA som jeg kan freshe opp med litt spreke håndtak.. Det bør nok være hvitt, da badet er veldig lite. Men, så klart...hadde jeg funnet innredning i teak...SUKK...hadde saken blitt en heelt annen;)

Denne lampa hadde jo vært kul;)Men, er nok dessverre aaalt for stor for mitt lille bad:)


Nå skal jeg og Ida rydde litt her før vi drar på sykehuset for sjekk av arma:) Etter det blir det muffinsbaking for her er det 5-årsdag i morgen<3
Skal også ivei å hente gulvet som jeg bestilte på Byggmakker, sånn at vi får ferdigstilt stua før den store bursdagsselskapshelga:)
Skal prøve å få tid til en snartur innom Bruktmo på Mule i dag også, for dere gjør jo sånne utrolig kupp at jeg må i vei å kikke:) Dere inspirerer meg <3

Har bruktbutikk her på Skogn og, visste dere det?;)

Åsså har jeg fått 7 følgere!! JABBADABBADUUUUUU!!:D
3 kommentarer:

 1. badet blir smashing, det er jeg heeelt sikker på:) Vi har det servantarmaturet i krom vi, det er fint:) Baderomsinnredning i teak har jeg aldri sett:) men fint, det er det helt sikkert:)Bruktbutikk i Skogn også, det visste jeg ikke:) Da går turen dit en dag også da:) Åpningstider og sted:)?

  Mandagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Så gøy det skal bli å følge baderoms oppussingen ! ;) Jeg digger de smakebitene du har kommet med nå :)Bruktbutikken på Skogn ble jeg nyfiken på du ;)

  Kos deg i dag , håper du finner noen skatter
  Klem fra Janne :)

  SvarSlett
 3. Butikken ligger i "sentrum". Kjør forbi Skogn togstasjon og sving til høyre mellom comfort og en liten kiosk/blomsterbutikk. Kjør til du kommer til et kryss, sving til venstre. Brukten ligger i et stort bygg med leiligheter på toppen:) Lett å finne!:) Selv om jeg kanskje ikke er verdensmester til å forklare;) Åpent tirsdag, onsdag og torsdag 13-18 og lørdag 10-14 om jeg husker rett..

  SvarSlett