lørdag 29. januar 2011

Nye puter!!:D

Da er jeg og jentene kommet hjem fra en kjæmpekoselig tur til Trondheim:) Besøkte Monica, Marte og Martin <3
Herlig gjeng!:)
Ble ikke så mye soving, men får da vel alltids tid til å sove;) Ble masse kos, skravling, (litt kjefting på "hyperaktive" barn;)), brus, taco, godteri og potetgull m/dipp++ og en smuuule søvn;)

Venta leeeenge(ikke så lenge da, men kjentes ut som leeeenge;)) på at disse 3 godbitene skulle komme i posten. Fantatisk vakre puter fra RICE! ME LIKE RICE!
Kan vel klassifisere meg som "puteoman";) eller noe sånt...men, det går heldigvis ikke an å ha for mange puter da...host host...8-)

Nå stikker jeg på jobb!

GOD HELG!:*

7 kommentarer:

 1. takk for hyggelig kommentar på bloggen min:) var iinnom deg og fant ut at her vil jeg kommer tilbake:) Blir følger jeg:)Rice er flott:)

  Fin lørdag:) Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Kjempefine puter!

  God helg:-)

  SvarSlett
 3. Ohoho, fine puter! Og Trondheim RUUUULER! ;)

  SvarSlett
 4. SV: Ja, jeg måtte jo nesten ta meg en tur.. Vanskelig å holde det hemmelig så lenge. Har nettopp kommet hjem etter en kjempefin bursdagshelg! :)

  SvarSlett
 5. Hei :) Og takk for hyggelig kommentar på bloggen min !Tror ikke jeg har vært her før, men ser at du også liker teak møbler og så har du oransje kjøkken !! Kult ;)Legger meg til som følger jeg og gleder meg til å følge deg :)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for koselig kommentar. Bruktbo er kanskje ikke så enkelt å finne om man ikke er godt kjent i området. Men den butikken må du bare besøke, derfor har jeg laget en Google Maps-kobling til deg: http://maps.google.no/maps/ms?ie=UTF8&hl=no&msa=0&msid=212886703372809550276.00049b14af82ac89bdf3a&ll=63.476,10.886056&spn=0.00527,0.017381&z=16
  Nå skal du finne den:-) Hilsen Anne Lise

  SvarSlett
 7. Hehehe ble ikke så alfor mye søvn nei..,men veeldig koselig var det!! :-)) Tusen takk for veldig hyggelig besøk av deg å jentene,må ikke bli så lenge til neste gang :-) Og da skal jeg helst være HELT tipp topp form altså ;-)hjelper på det når alle de fire herlige barna vårres e sammen :) De HØRES GODT,for å si det sånn!! :) Og putene var bare HELT nydelige!! ME LIKE!! Klem Monica

  SvarSlett