tirsdag 22. februar 2011

En vakker gammel dame, vårtegn og knekkebrød:)

Da har jeg fått følger nr 12:D Hurra!!! Artiii!!:D

Ny dag med nye muligheter:) Og eeeeeen dag igjen til VM som jeg grugleder meg til....blir "litt" lett engasjert..så det er "litt" slitsomt;) Her er da jeg som bryr meg katta om alt av sport..men, av en eller annen grunn klarer jeg IKKE å la være å hoppe og hoje og kauke når det er ski på tven. Og..jeg blir SUUUUUUR når Norge taper!;)jaja...håper seriøøøst at det blir maaange gull på Norge...sånn at familien klarer å være i samme hus som meg;)

Lite planer på tapeten i dag, bortsett fra rydding og pussing av listverk. Har pakka ned 6(!?) pappesker med ting vi ikke bruker. Vi har tømt en hel svær sjenk!

Under rydding dukka denne opp:)
Vil gjerne introdusere dere for ei vakker gammel dame som jeg har arva av min bestemor. Har ikke peiling på hvor gammel hun er, men synes hun holder seg godt;) Det er lys i skjørtet:)
Kaller henne Lille Vakre Anna:)


Og se hva som kom frem under snøen...stakkar...ikke lett å være buddha i denne heimen;) Vårtegn?;) Skjønner ikke helt at jeg ikke huska at han har stått ute i heeeeele vinter da men.....den har overlevd da;)Også har jeg baka knekkebrød for første gang, og må si at resultatet ble vellykka:D Knallgodt! Både jeg og ungene digger det! Mannen er skeptisk, så han har holdt seg unna;)


3 kommentarer:

 1. Dette må være min beste følgeropplevelse hittil ;) ikke ofte man blir "bejublet" (litt usikker på om det er et ord)!

  SvarSlett
 2. Lille vakre Anna, søting!

  SvarSlett
 3. Så søt dukke. Gøy å plutselig finne slike ting som har vært stuet bort lenge. Litt skattejakt i sitt eget hjem nesten:-)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett