søndag 6. mars 2011

Puh....

Da var VM over og jeg er tilbake i bloggverden;) Det har vært et fantastisk mesterskap og jeg har heia meg hes mang en gang;) Har aldri vært bedre å være nordmann og ikke minst TRØNDER!:D Digge Petter, Eldar, Tord Asle, Therese, Marit og resten av gjengen!

Lærte meg faktisk å hekle under VM og i dag, under 5 mila ble min første gryteklut "født"!:D Tror kanskje ikke den er så veldig trygg da men;) Brenningsfaren er stor;) Stolt for det jeg!:D Og sinnsykt god til å hekle staver;)

I ren iver måtte jeg prøve meg på en blomst og...og fikk til en "blomst";)Nesten rund ihvertfall, så jeg er fornøyd;)

På interiørfronten har jeg siden sist lånt Kartell Fly, som jeg måtte prøve på kjøkkenet mitt før jeg bestemte meg. Må si jeg liker den veeeldig godt:) Skal legge ut bilde i morgen:)
I går ble det hengt opp hvite gardiner på stua, etter ønske fra min lille interiørinteresserte datter, og hun ble umiddelbart litt mere fornøyd;)Og jeg må si meg enig med henne, det ble finere:)

Ha en fin kveld!:)

Søndagsklem!

4 kommentarer:

 1. Å, jeg har også så utrolig lyst til å lære meg å hekle. Synes det så ganske bra ut, det du har lagd.
  Synes å huske at jeg var akkurat slik som datteren din når jeg var liten, aldri fornøyd med hvordan det så ut hjemme. Ville at det skulle være likt som hos alle andre:-) Først nå når jeg er blitt voksen innser jeg at foreldrene mine faktisk hadde en ganske kul stil. Håper det kan være til en slags trøst:-)

  Ha en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. så artig at du har lært deg å hekle:) Grytekluten er fin, og det er jo ikke bestandig men trenger en som er så veldig varmebestandig:) Tilfredsstillende å ha laga den sjøl:) Fin blomst også:) Kartell Fly koster jo så mye at det er lurt å prøve først ja:) Gleder meg til å se:)
  Felles interesse med jenta di ja, det har jeg også:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Så flink du har blitt!! Knall! :)

  SvarSlett
 4. Så koselig at du har begynt å hekle :) Fin og ben var den også .Kartell fly er jo bare rå , spent på om du valgte den ;)

  Ha en fin start på uka :)
  lem fra Janne

  SvarSlett